Skip to main content
  • burek
  • 18.04.2012.

Burek dovodi Vakulu

Na svoj prvi party u Zagrebu, Burek ekipa dovodi ni manje ni više nego zvijezdu trenutka i glazbenika koji je obilježio 2011. – Vakulu.

Piše: 

Nakon dvije godine postojanja došao je red i na prvi zagrebački Burek tulum. Debitantsko izdanje Kinkovog Yako i Leko vinila i "show case" premjera na Gardenu, domaći label Burek u kratkom je roku uputila do glazbenika kao što su Ben Watt, Soul Clap, Erol Alkan, MCDE, Jimpster, Sei A, Azari & III, Justin Martin, Milton Jackson i dr.

Kako bi proslavili uspjeh na svoj prvi party u Tvornicu kulture ove subote 21. travnja dovode ukrainskog DJ/producenta Vakulu koji je slavu stekao kao rezidnent u kultnom moskovskom klubu Propaganda. Nakon povratka iz Moskve u rodni Konotop, Vakula se u potpunosti posvećuje glazbenoj produkciji te gotovo da i ne izlazi iz studija, što je rezultiralo izdanjima i glazbom kojom je osvojio svijet.

{youtube}Z2G7yuIsFu8{/youtube}

Vakuli će se u Tvornici pridružiti i Burek rezidenti. Marko Pelaić – Homeboy odradit će svoj "live" set i dočarati vam što to znači svirati s mašinama, dok su za warm up zaduženi Felx i Pytzek. Ulaz je 50 kn.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk