Skip to main content
  • 27.07.2016.

Burn ima tri finalista za ljeto 2016.

Burn krijes gori i dalje mogućnošću spektakularne prilike za jedan mladi talent koji će isplivati na vrhu ovoljetne ibiške avanture.

 
Za tri sretna potencijalna osvajača prestižne titule ljeto će bit okrunjeno rezidencijom na španjolskom otoku plesa uključujući i redovan slot u Sankeysu, Cafe Mambu i Privilegeu dok će konačni pobjednik dobiti i dodatnu financijsku injekciju od 100 000 eura koja će biti usmjerena u izgradnju jedne nove karijere. 

 
I tako novo ljeto, gdje napokon naučiš kako to izgleda kada tuđa izvrsnost tebe čini boljim, gdje nalaziš prostore u sebi za koje nisi znao da postoje i vještine koje se bruse tek kada igraš s velikima, u igri ostavlja trojac koji čini Mađarska, Austrija i Italija. Boje Mađarske brani Mira Joo, Austriju predstavlja Ayman Awad, a talijansku obalu Lorenzo Gianeri koji nastupa pod aliasom Lollino. Dami i gospodi prolazak dalje objavio je stručni žiri sastavljen od Philippa Strauba, Carla Coxa, Unera, bossa Bedrock Recordsa Johna Digweeda, Mambo Brothers, Dubfirea i vlasnika Sankeysa, Davida Vincenta.
 
U petoj godini burn Residency priče prijave su pristigle od preko 9000 DJ-a iz 26 zemalja. 26 najboljih je odbrano i kroz tri tjedna provedeno kroz intenzivan režim predavanja, mixing radionica, DJ master classova i podvrgli su se brojnim produkcijskim i performativnim izazovima. Svo troje ostat će na otoku narednih 10 tjedana preuzimajući rezidencije u tri ibiška punkta. Mentor Philipp Straub objašnjava:
 
"Želimo vidjeti natjecatelje koji ostaju na otoku kako nastavljaju rasti i razvijati se. Svatko će dobiti priliku svirati u Sankeysu, Cafe Mambu i Privilegeu što je više moguće. Svaki natjecatelj tada će biti odmjeren prema svojoj sposobnosti da se prilagodi okruženju, maštovitosti, držanju i kreativnosti iza pulta. Ponekad ćemo im se pridružiti iznenada, ponekad ćemo najaviti svoj dolazak. Provest će neko vrijeme u studiju s Unerom kako bi razvijali produkcijske vještine i također planiramo veliki, još neobjavljeni, wildcard izazov kako bi zaista vidjeli imaju li ono što tražimo!"

 
Tko zna što čeka novog pobjednika ili pobjednicu. Sudeći po DJ Samanthi koja je prethodne godine ponijela titulu da bi se kasnije pridružila Dubfireovoj The Built Agenciji i Javiju Rowu koji je nakon pobjede 2014. upao u Coxov i Digweedov legendarni Safehouse Management, možemo naslutiti da se radi o velikim stvarima.
 
Sav detaljni info i rasplete kroz koje možeš pratiti naše ovogodišnje finaliste potraži na službenim stranicama burn Residencyja i progori kroz ljeto kao blještava plesna baklja, bez odmora, bez posustajanja!
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2