Skip to main content
  • alt
  • 31.10.2015.

burn Residency lansira web epizode! Pogledaj trailer!

Sunce, more, bijeli pijesak, mlada tijela, mlada srca i najglasniji sound sistemi na svijetu. Sve ovo čini Ibizu, na koju je burn Residency smjestio bazu najvećeg globalnog DJ natjecanja.

 
U zemljama porazasipanim globusom burn je dao mogućnost mladim ljudima da pokažu što znaju, da zagrizu san i ne puštaju. Najbolju dvadesetku to je dovelo pod mentorstvo Carla Coxa samoga. Burn je odlučio prikazati njihov put kroz web serijal, a prve dvije epizode moći ćete uhvatiti 3. studenog. Za sada su nas zagolicnuli trailerom.
{youtube}-CLmgtxxNaA{/youtube}
 
Zgode i nezgode, osobne borbe, pobjede i poraze, linije učenja i rasta, biti će sabijene u nekoliko epizoda. Ako si se ikada pitao kakav je osjećaj na rigoroznom rasporedu boriti se za 100 000 Eura ulaganja u karijeru, profesionalni menađerski ugovor i rezidenciju u najpoželjnijim klubovima svijeta, stiže pogled iz prvog reda.
 
Živa legenda sjela je na čelo burna i vodila ruke i umove ovih zvijeri u pripremi. Kada kreneš na stelarnu putanju nikad, ali baš nikad. ne podcijenjuj moć dobrog mentora. Pokoji savjet došli su dati prijatelji partneri i gosti kao što su Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Jay Lumen, Nakadia, Olivier Giacomotto, Sebastian Bohnenberger, AKG  inženjeri zvuka, Ibiza Sonica Radio, Flamingo Studios Ibiza…

alt

 
Kako se kamp bližio kraju samo troje od 20 je završilo s ibiškim rezidencijama upisanim u raspored ( u Spaceu (najboljem klubu na svijetu), Privilegeu (najvećem klubu na svijetu) i Sankeysu (kralju undergronuda)). Eden Kumharas i Lips preživjeli su teške strelice odluka Philippa Strauba koji je vodio mentorski team.
 
Webisode u kojima slijediš, progresivno se smanjujući, broj mladih glazbenih sudbina padat će svakog utorka pa uključi se u flow i prati Carla kako razlama povijest elektronike pred ušima svojih učenika.

alt

 
Sakupili smo nekoliko izjava organizatora i sudionika pa dok ne kapnu prve epizode bacite oko na ono što su imali reći oni uhvaćeni u burn Residency žrvanj.
 
Carl Cox 
” Ovo je zaista sjajna prilika  za nadolazeće DJ-e da zauzmu stav i dokažu se i odlično je od burna da je omogućio ovaj kamp.”
 
Yousef (burn Residency mentor)
 
” Uvijek sam osjećao da što god da radiš u to trebaš uložiti 100% i poticati ljude da rade ono što vole. Život je puuuuno prekratak za išta drugo. Naravno neće uvijek uspjeti, ali pokušati ostvariti snove je i samo naposljetku pravo putovanje.
 
Samanta (burn Residency 2015. superfinalist)
 
“Uvijek sam fokusirana i pokušavam poboljšati sebe i druge, čak iako sam vrlo mlada – mogu biti pobjednica.
 
Gregory S (burn Residency 2015. superfinalist)
 
“Živim za sviranje i produciranje glazbe koja ljude čini sretnima u ovom ubrzanom svijetu”
 
Tanu (burn Residency 2015. superfinalist)
 
“Ako si talentiran i želiš sa strašću ovo je mjesto na kojem zaista možeš uspjeti u industriji elektroničke glazbe.”
 
Javi Row (burn Residency 2014. WINNER)
 
Ako vjeruješ u sebe moraš gurati svoje granice želiš li ostvariti san”
 
Tom Bug 
 
“burn Residency je sjajna platforma za DJ-e koji žele podići karijeru na novu razinu”
 
Kurtis Kromm
 
“Naporno radi, ostani fokusiran i možeš biti među velikima!”
 
Push Pull 
 
“Otvorilo mi je um, naučio sam da moram razmišljati o budućnosti glazbe, a ne samo o tome želim li sada biti superstar”
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2