Skip to main content

BURN te vodi na Ibizu!

BURN vas opet nagrađuje! I to nezaboravnim putovanjem na Ibizu, najpoznatije svjetsko odredište partijanera, vrijednim približno 5.000,00 Eura!

Piše: 


BURN je brand energetskog pića koji je oduvijek pratio elektroničku scenu, radio na tome da se novi talenti otkriju, ali i pokušavao približiti elektroničku glazbu ljudima.

Dovoljno je sjetiti se legendarne BURN Residency inicijative, prepoznate u svijetu kao vodeća inicijativa za otkrivanje mladih DJ talenata, od kojih su najbolji kroz radionice i nastupe osvajali ogromne nagrade ciljano osmišljene kako bi potaknule njihovu karijeru u pravome smjeru. U proteklih 10 godina programa organizirani su mnogi seminari i radionice koje su odabranima ponudile mogućnost učenja od najboljih.

Isto tako, kroz mnogobrojne nagradne igre, BURN je vodio sretnike na najbolje i najluđe partyje na svijetu, a ta se tradicija – čini se – nastavlja u punome sjaju!
 

Prijava na nagradnu igru nije teška: potrebno je na web-stranici BURN energetskog pića unijeti svoje podatke i odgovoriti na postavljeno pitanje. Pobjednik, određen od strane stručnog tima, osvojit će putovanje za dvije osobe koje se sastoji od putovanja avionom, tri noćenja za dvije osobe te po dvije ulaznice za Cafe Mambo Privilege Ibiza i party na brodu!

Smatramo da je ovo prilika koja se ne propušta, stoga pravac na BURN web stranicu – želimo vam svu sreću!

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2