Skip to main content
  • bushwacka
  • 9.01.2013.

Bushwacka kao Just Be u Splitu

Matthewa Benjamina Bushwacku, još uvijek povezujemo  uz tech-house dvojac Layo & Bushwacka koji su krajem prošle godine objavili da se razilaze nakon 15 godina uspješne zajedničke karijere.

Naslovna foto

bushwacka

Često su nas znali počastiti svojim nastupom u Hrvatskoj, a singl „Love Story“ ostat će zapamćen kao jedan od klasika elektronske glazbe. Bushwacka je u međuvremenu pokrenuo vlastiti projekt ili pseudonim pod kojim ćemo slušati njegove nove stvari, Just Be koji će upravo i promovirati svojim nastupom u Splitu, najavljenim za 31. ožujak 2013. u klubu Kameleon.

Kao Just Be, Bushwacka je već objavio izdanja za etikete kao što su Get Physical, Maison Detre, Plus 8 i Intec Digital koje ćete imati priliku čuti uživo u Splitu i uvjeriti se u snagu njegovog tech groovea, kreativnu slobodu i vještinu miksanja koja se usmjerila novoj generaciji ravera.

Just Be je izrastao iz londonskog podzemlja, tijekom proteklih 14 godina kulminirao je u klubu The End i usavršavao se u klubovima diljem svijeta, na Ibizi je njegova glazba dobila hedonistički predznak. Ako se želite prisjetiti ranih dana Bushwake iz 2001. kad je nastupio u primoštenskoj Aurori usmjerit ćemo vas da downloadate naš special, a za novi Bushwackin zvuk zabilježite posljednji dan ožujka za izlazak na ples.

Uz Bushwacku u Kameleonu nastupa i domaća postava Cid i Mj Suddani. Ulaznica je u pretprodaji 40kn, na dan 60kn. Više o ulaznicama na Facebook eventu.
{youtube}KvKsMS_NPho{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk