Skip to main content
  • 31.10.2011.

Cab Break Da Rules

U Cabu se opet održava party na kojem ćete se moći razmahati na electro, breakbeat, glitch hop, d'n'b, dubstep, hip hop i još raznih mutacija breaks-bass žanrova.

I ovog puta će se veterani hrvatske elektronske scene pobrinuti da visoka cijena upada od 20 kn bude i više nego opravdana, a i da ne nedostaje miris spaljenih mozgova.  

12.11. Subota
Cab, Ilica 55

Mayo
Xed
Juice
Robert
Radamant

Break Da Rulesje DJ program koji organizira Robert Radamant sa suradnicima nekih dvije godine unatrag. Bilo ga je u Rijeci, Osijeku, Križevcima, te neko vrijeme redovito u Velikoj Gorici. Break Da Rules je razjaren i krivudav mix u pravom smislu te riječi, golemi coctail na plemensko-urbanom ritualu.  DJ-evi će se na početku svako malo smjenjivati, tu i tamo će se naći neka muljevita fleka, netko tko mrda guzom, negdje pak razvaljeni likovi koji se hvataju pokraj WC-a.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-mi-xed/ultimate-proper-electro{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/juusu/sd-special-dubstep-mix{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-cyber-dina{/soundcloud}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2