Skip to main content
  • 15.09.2017.

Calvin Harris je dosadan, gitara mi je život, a plesna glazba je sranje

Bez dlake na jeziku, bez srama da će nekoga povrijediti u svojim izjavama, sebe prenosi kao osobu ''Ja sam koji jesam''

Piše: 

Nakon napuštanja benda koji ga je toliko proslavio Liam Gallagher okreće se solo karijeri. Razočaran trenutnom situacijom kako je premalo bendova na sceni, odlučio se za ovaj pothvat, dok je sa druge strane možda trebao raditi na tome da osnuje manji bend i bude poticaj drugima da naprave isto. Bilo kako bilo, ovih danas došla je zanimljiva izjava od Liama, a onda glasi ''plesna glazba može odje****''.

Prije svega obratite pažnju da dolazi iz rockerskog svijeta, a plesna glazba danas je puna DJ-a koji se nazivaju ''nove rock zvijezde''. Vjerujemo kako u tom grmu leži zec. Sve ono što je Liam do prije koju godinu provodio i živio pada u vodu. Vremena se mijenjaju, dolaze novi trendovi. Forbes je prije desetak dana objavio listu najplaćeniji DJ-a gdje je na vrh zasjeo Calvin Harris, za kojega Liam kaže ''on je najdosadnija osoba na svijetu''. Kad si gladan, nisi svoj, možda je to ono što ga muči? Pretpostavljamo da ga muči to što se on nije našao na toj listi pa je željan svojeg dijela torte.
{youtube}ETxmCCsMoD0{/youtube}

U intervjuu za CoS proslijeđeno mu je pitanje ''što misliš o Skrillexu, u svojim radovima prenosi gotovo jednaku agresivu kao što to radi rock'', dok je kao iz topa ispalio da nema pojma tko je to, niti da se žuri to saznati. Tu i leži njegov problem, pliva po površini, umjesto da zaroni u dubine i iskopa skrivene dragulje. Toplo preporučamo i sigurni smo da će naći nešto za sebe. No, da nije sve tako crno, poznato je da je Liam napravio stvar sa The Prodigy-em naslova ''Shoot Down'', a za Liam Howletta kaže da mu je bio kao brat. Vjerojatno zato jer na ovom svijetu hodaju sa istim imenom.
{youtube}ESArhnWTIh8{/youtube}

No nije ni svojoj ljubavi rocku ostao dužan, poručio je svima na sceni ''rocku treba udarac nogom u guzicu''. Odlučan da promijeni nešto po tomu pitanju, u listopadu donosi svoje sjveže izdanje ''As You Were''.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2