Skip to main content
  • 15.04.2011.

Calvin Harris o novom albumu

Bivši škotski pjevač, a trenutno samo tekstopisac, DJ, remixer i producent u intervjuu za Beatport otkrio je više detalja o svom nadolazećem albumu.

Piše: 

Naslovna foto

Calvin Harris


Nakon dvije zlatne tiraže s albumima "I Created Disco" i "Ready for the Weekend" Calvin već neko vrijeme radi na sljedećem albumu. Nakon godišnje pauze prije par tjedna je izdao novi singl "Awooga" koji je ekskluzivno napravljen za Beatport i namjenjen je isključivo za klubove. Electro traka za velike plesne podije je izdana na njegovom  Fly Eye labelu.

{youtube}0q10ICt_89I{/youtube}

"Planiram izdati dosta stvari ove godine, nakon kojih dolazi studijski album. Radio sam s različitim glazbenicima na velikim singlovima, a prvi od njih je sa Kelis koja zvući odlično na snimkama. Upravo je napravljen video spot u Las Vegasu i ova suradnja doima se odličnim odabirom. I dalje radim na plesnom materijalu. Glazba se s godinama mijenja, ide naprijed a ja sam ubacio u višu brzinu posebno nakon useljenja u novi studio. Sada kreiram zvukove koje sam prije mogao samo sanjati", kaže Calvin Harris.
Calvin Harris "Flashback" Acapella by calvinharris

Škotski glazbenik lani je premijerno nastupio u Hrvatskoj tijekom Papaya Day & Night festivala na Zrću.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2