Skip to main content
  • 16.09.2011.

Calvin Harris zna kako odraditi 4 svirke u 24 sata

Škotski producent i remixer, autor brojnih hit singlova te donedavni pjevač Calvin Harris nastupio je 4 puta u 24 sata. Dogodilo se to tijekom mini turneje 9. i 10. rujna u sjevernoj Americi i na Karibima.

Piše: 

Naslovna foto

Calvin Harris


Harris je svoju malu 24-satnu avanturu započeo u petak, 9. rujna po lokalnom vremenu gdje mu je domaćin bio klub Cave u Santo Domingu (Dominikanska Republika), nakon čega je odletio na festival u američki Baltimore. Par sati poslije svirao je u kanadskom Montrealu a odatle se vratio par sati unazad te privatnim zrakoplovom odletio na četvrti nastup u 24 sata. Zadnji događaj odvijao se u Encore hotelu (Las Vegas) koji se nalazi na zapadu SAD-a, stoga je i jasan razlog zašto se na 4. nastup vratio nekoliko sati unazad.
{youtube}LhUcSbbURyc{/youtube}

Ovaj prenatrpani raspored zaista ga je izmorio a zasluge za ogroman broj nastupa treba pripisati prijateljstvu sa Dizzee Rascalom koji ponekad s njim nastupa. Na pomolu je sigurno i neka producentska suradnja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2