Skip to main content
  • Carl Cox
  • 5.10.2007.

Carl Cox ‘I Want You’ Remix natječaj

Vjerojatno ste čuli za Beatport – digitalna glazbena trgovina. Upravo ta ekipa ima i svoj Beatportal koji redovito izvještava o novostima na sceni. Tako su Beatportal i sve-prisutniji britanski label CR2 Records odlučili surađivati . Plod toga je remix natječaj u kojem traže talentirane producente koji bi remixirali pjesmu Carl Coxa “I Want You”.

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox

Radi se o hitu Carl Coxa iz 1991.g. a na natječaju se mogu prijaviti remixi u četiri stila; house, techno, electro i tech-house. Ovo je šansa da se uhvatite posla ako doista znate remixirati. Natječaj traje do 19. listopada a pobjednički remixi izaći će u digitalnom obliku.

Evo i pravila natječaja:

1. Idite na www.beatport.com i downloadajte dijelove pjesme. Dva dijela pjesme se mogu skinuti besplatno. Također ako ste član ove zajednice možete platiti 4 američka dolara i dobiti kompletno sve dijelove pjesme dakle, kako oni to nazivaju Premium paket. No remix se može napraviti i bez toga. Ovo je mala igra Beatporta, naravno kako bi dobili nove članove ali remix natječaj uistinu postoji i šteta je ne uključiti se.

2. Remixi poslani na natječaj moraju biti u techno, tech-house, house ili electro verziji.

3. Pošaljite svoje remixe na competition@cr2records.co.uk do 19. listopada. Svaki mail mora sadržavati Vaše podatke, ime autora i vrstu glazbe u kojoj se natječete.

4. Pobjednici će biti objavljeni 22. listopada a remixi objavljeni u studenom.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju