Skip to main content
  • 13.06.2022.

Carl Cox najavio album -Electronic Generations- nakon 10 godina stanke

Nova "epska techno" pjesma s kojom Carl Cox najavljuje album, 'How It Makes You Feel', nastala je u suradnji Nicole Moudaber

Piše: 


Album izlazi 16. rujna preko BMG-a, a pod imenom 'Electronic Generations' sa 17 pjesama kulminacija je Coxovih hibridnih live setova, koje je objavio tijekom posljednjih nekoliko godina.


Photo: ANTONIO HANT CORALLO

"Kao netko tko nastupa uživo ili kao DJ mogu svirati po cijelom svijetu i vidjeti ljude koji uživaju i dijele iskustvo zajedničkog života i plesa", rekao je.

"Skupio sam sve elemente koje sam naučio gledajući te atmosfere, dodao sam svoj zvuk i pokušao vam donijeti istinsko iskustvo elektroničke glazbe.”

Hipnotički novi singl LP-a, pod nazivom "How It Makes You Feel", suradnja je s Nicole Moudaber i prati njihovo prethodno izdanje iz 2014. "See You Next Tuesday". 'How It Makes You Feel', u kojoj Moudaber remiksira Coxov originalni miks, druga je pjesma koja će biti objavljena nakon ' Speed ​​Trials On Acid', suradnje s Fatboy Slimom u travnju.

Cox opisuje njen miks 'How It Makes You Feel' kao "vrlo mračno izokrenutu re-imaginaciju. To je sada epski techno – koji morate svirati od početka do kraja da biste dobili potpuno iskustvo. Vodi vas na putovanje , i samo postaje sve jači i jači sa svojim zaokretima."

Digitalna verzija albuma dolazi s drugim sveskom pre-remiksa, uključujući 'How It Makes You Feel', 'Deep Space X' s Juanom Atkinsom i 'Speed ​​Trials on Acid' s Fatboyem Slimom.


Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

Carl Coxa ćemo ovo ljeto slušati na Sonus festivalu od 21. do 25. kolovoza na Zrću, koji se održava u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Noa. Objavljeni su brojni izvođači među kojima se još ističu Amelie Lens, Boris Brejcha, Maceo Plex, Richie Hawtin, Seth Troxler, Black Coffee, Dixon itd. Regionalne ulaznice u prodaji ovdje ili na Entrio.

Facebook event

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2