Skip to main content
  • alt
  • 11.03.2014.

Carl Cox otvara bogatu ljetnu sezonu Culture Cluba Revelin

Carl Cox, jedno od najvećih imena elektronske scene, otvara bogatu ljetnu sezonu u dubrovačkome Culture Clubu Revelin.

 
Carl Cox je po izboru uglednog britanskog magazina Mixmaga proglašen kao najbolji i najpoznatiji DJ u posljednjih 25 godina te je upravo zato Culture Club Revelin 16. svibnja odlučio otvoriti  ljetnu sezonu sa najvećim imenom elektronske scene. Carl Cox jednostavno zrači ljubavlju prema svom poslu i glazbi, koja je vrlo zarazna i ljudi je prepoznaju. Njegovu strast lako je primijetiti dok nastupa. Uvijek potpuno uživljen u trenutak puštanja glazbe, često poseže za mikrofonom kako bi publici ukazao na neku značajnu skladbu koju upravo namjerava pustiti. Kako sam kaže, uvijek se čvrsto držao onog što mu je najbitnije – puštanje i miksanje glazbe, širenje ljubavi i slavljenje života.
{youtube}26aVbZ8xToo{/youtube}  
 
Kako je poznato, ekspanzija klupske scene počinje krajem ’80-ih godina prošloga stoljeća, to znači da je Carl Cox najpoznatiji DJ u povijesti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite Worldwide Ultimatum etikete, te izdavanjem samoproduciranog albuma “At The End Of The Cliche” na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste. Muzik Magazine okrunjuje ga istom nagradom (DJ Of The Year) po izboru čitatelja, a istu osvaja i u Škotskoj, Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj. Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih časopisa uključujući Mixmag, DJ Magazine i Wax, te postaje dio prestižnog Kiss FM-a gdje subotom ima svoju emisiju Ultimate Mix. Slušatelji su ga izabrali za najboljeg DJ-a i miksera godine (DJ Mixer Of The Year). Održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji. Pojavio se i na legendarnom berlinskom Love Paradeu svirajući na glavnom partyju ispred više od 80 000 ljudi.
{youtube}vy-k0FopsmY{/youtube}
 
Carl Cox bit će prava bomba za otvaranje bogate klupske  ljetne sezone u Culture Clubu Revelin koja ove godine počinje nešto ranije i to 16. svibnja. Stoga požurite po svoje ulaznice i doživite pravi spektakl u Culture Clubu Revelin kakav priređuje najpoznatiji velikan elektro scene. Za najbržih 50 fanova Culture Club Revelin pripremio je karte po cijeni 70 kuna do isteka zaliha koje se mogu kupiti isključivo na prodajnom mjestu u Mercante centru – Vukovarska 22, uredu Culture Cluba Revelin. Ostale prve promotivne ulaznice po cijeni  130 kuna mogu se kupiti također na istom prodajnom mjestu, a količina je  ograničena. Promo cijene VIP ulaznica je 250 kuna i to samo 50 karata.
brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.