Skip to main content
  • 1.03.2017.

Carl Cox se vraća na Ibizu!

Ibiški Space je kroz 15 godina stajao na prvoj liniji razvoja i promatrao otok kako raste u očima globalne elektroničke zajednice, nemalom zaslugom konstantne za pultom, Carla Coxa, i sada već ontologijskih "Music Is Revolution" klica disidentskog oldschool partijanja.

 
Pa tako nakon kraja jedne ere, kuloari Ibize se iznova glutomanski goste viješću da se nasmijano lice starosjedioca vraća i za ljeto 2017., a ovi nastupi su već sada, još debelo daleko od španjolskih ljetnih tjelesa i stanja uma, već najočekivaniji eventi ljetne sezone. S preko 30 godina glazbe pod pojasom, Carl se vraća pod zastavama PURE Carl Cox za dva golema plesnjaka u dva uzastopna srpanjska utorka, 11. i 18. Čiste najčišće PURE vibracije putovat će do kostiju kroz pod main roomom legende koja jest Privilege. Jedino je prikladno da ova bakanalija clubbing anarhije zatrese u, od Guinnessove knjige službeno potvrđenom, najvećem svjetskom klubu, Nakon 20 godina akcije, Privilege prolazi kroz proces potpune restauracije uključujući i ugradnju novog Funktion One sound systema, razmotavajući tepih za povratak, u glavama plesača sasvim legitimno i po pravu danom mu od bogova beata, okrunjenog kralja Ibize.

 
Carl sam napominje: "Zaista se veselim povratku na Ibizu i lansiranju ovih posebnih evenata sa svojim sjajnim Space teamom, Dave Browningom, Eóinom Smythom i Game Over ekipom, i bome imamo dobre partije naslagane za vas ove godine. Počinjući s dva partyja u Privilege-u, donosim i svoju PURE festivalsku vibru iz Australije na main floor s punim techno i house lineupom. Jedva čekam da protresemo klub. Vidimo se na flooru…. Carl :)"

 
Game Over team upravo je onaj na čelu s Dave Browningom i Eóinom Smythom koji već 15 godina operiraju u sjeni da bi na svjetlo iskoračili 21. rujna 2016. kada su Ibizom proširili riječi  ‘IF YOU KNOW YOU KNOW' kao genijalni promo jednoga od najboljih aftera u povijesti Ibize, a nalazio si ih i kao kuratora zatvaranja Carlove 15-godišnje rezidencije u elektroničko-pastoralnoj idili Benimusa Parka.

 
A za tebe, ako kojom kombinacijom sreće, slučaja, plana i ne-nule na računu završiš na Ibizi u srpnju, karte za 11. srpnja su ovdje, a ovdje one za 18., dok se na istraživanje niti Coxove tapiserije ritma uputi na digitalne autoceste niže. Uživaj i slobodno se deri "Oh Yes, Oh Yes!" negdje u mraku! Tko zna, zna!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2