Skip to main content
  • 31.03.2012.

Carl Cox u potrazi za novim talentima

Carl Cox se već 11 godina za redom vraća u Space na Ibizi, a nakon što je ugostio brojne DJ zvijezde ove godine je u lovu na mlade talente.

Piše: 

Naslovna foto

Revolution Recruits

Od 3. lipnja pa sve do 18. rujna Carl Cox će svaki utorak navečer puštati glazbu u sklopu svog novog Revolution Recruits koncepta koji je namijenjen otkrivanju novih talenata elektronske glazbe. Svi dovoljno hrabri DJ/producenti koji žele ispuniti svoj san i puštati uz velikog Coxa na otoku zabave imaju priliku poslati svoj 30-minutni set preko mixclouda, detalje provjerite na službenoj objavi uvjeta natjecanja.

Četiri izabrana DJ/producenta imat će priliku nastupiti na Ibizi, Safehouse Management će pokriti troškove smještaja i leta. Sva četiri pobjednika mogu na SAE Institutu unaprijediti svoje DJ vještine, a svi će također biti primljeni u premium članstvo na  SoundCloud i Headliner.fm.
 {youtube}rr-5Uh1T8yk{/youtube}

Osim ovog natjecanja Cox je u potrazi i za službenom pjesmom njegovog programa pa je “The Revolution Recruits Theme Contest” jedinstvena prilika za ambiciozne producente voljne sastaviti samplove koji će najbolje opisivati duh Coxovog Revolutiona. Pobjednička pjesma će biti korištena u sklopu promo materijala i službeno objavljena nakon završetka ljetne sezone.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk