Skip to main content
  • 24.08.2007.

Carlos Mendes stiže u Varaždin

U Varaždinu 24. kolovoza počinje deseto-dnevni Špancirfest sa bogatim koncertnim sadržajima. Povodom toga u klubu Majestic odžat će se jedno kvalitetno klubsko gostovanje, i to besplatno, dolazi portugalac Carlos Mendes dj i producent te vlasnik njemačkog Disko Massaka records.

Piše: 

Vlasnik je izdavačke kuće Disko Massaka Records koju je pokrenuo 2001., i jedan od rezidenata lounge bara Carpe Diem na Hvaru. Nakon 2 godine rada po klubovima Palma de Mallorce vraća se u Njemačku kako bi više radio na novim izdanjima i svojom produkcijom. Karijeru je započeo kao većina DJ-a svirajući na eventima svojih prijatelja, a danas je i sam uspješan organizator mnogih klupskih večeri u Portugalu, Palma de Mallorci i Njemačkoj. Neki od njih su Soulfoodlounge ,Maria Bonita, Sunrise break, Fuck Monday, Carlitos way. U dugogodišnjoj karijeri je nastupao diljem Europe: Festival Exit 2007, Austria (Take5), Ibiza (Pacha), Berlin (Love parade 2001, Tresor), Mûnchen (Prinzip, Harry Klein, Funky Kitchen MTV Party 2004, Nachtwerk-club…), London (Egg), Milano, Atena, Mikonos, Španjolska (Pacha / La Terazza / Moog Club) te mnogi drugi.

Trenutno u svom studiju najčešće producira electro/deep/funk/tribal/tech house. Zbog svog iskustva u strukturi produkcije glazbe i u svojim DJ setovima ne ograničava se na samo jedan već rado prelazi granice mnogih stilova. Sa projektom Living Room radi na GoodMoodMusic lounge chill glazbu te surađuje i sa Jerome Isma-ae koji je bivši član dua Future Funk poznatim po mnogim klubskim hitovima u zadnjih desetak godina. Sa Brianom Rielom ima zapaženo izdanje Feel So Real na kojem gostuje vokalistica Lima, poznata po svojoj suradnji sa Tom Novyem, a objavio je i službenu dvostruku CD mix kompilaciju za lounge bar Carpe Diem – Hvar.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk