Skip to main content
  • plaza
  • 11.07.2012.

Carmen Rizzo na mini turneji po Dalmaciji

Nakon što je zatvorio Sarajevo film festival i otvorio Dubrovačke ljetne igre dvostruki dobitnik Grammyja, producent, glazbenik i skladatelj Carmen Rizzo svojim će nastupom počastiti i makarsku rivijeru.

Od produciranja i glazbe koju je radio na Sealovom albumu do produciranja i pisanja pjesama za Paul Oakenfoldov „Bunka“ album, remiksiranja Tiestovih singlova, suradnji s glazbenicima i bendovima kao što su Coldplay, Alanis Morissette, Dido, Jem, AR Rahman, Ryuichi Sakamoto, Pete Townshend, David Lynch te Moby i Peter Gabriel.  Carmen Rizzo glazbenik iz New Yorka zaista ima impresivnu biografiju što ga i čini omiljenim američkim umjetnikom prema glazbenoj kritici.

{youtube}a2I1vTguZnc{/youtube}

Publika ga također obožava, kao i njegovu svestranost, skladao je glazbu za mnoge filmove i serije kao što je CSI Miami ili pak film Perfect Sisters  u kojem glumi Oskarovka Mia Sorvino i Abigail Breslin koja je nominirana za Oskara. Skladao je i završnu glazbu za Playstation igricu Un Charted 2.

Sarajevom je oduševljen, Dubrovnikom očaran pa nastavlja s istraživanjem ljepote naše obale u sklopu kojeg će nastupiti 15.7. u klubu Grotta u Makarskoj te dan nakon 16.7. u Beach Baru Južnjačka utjeha u Baškoj Vodi.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2