Skip to main content
  • 27.11.2007.

CD kompilacija: Zagreb DJ Music Festival

15.12.2007. je povijesni datum na kojem će zagrebačka elektronska glazba napokon preuzeti primat na zagrebačkim plesnim podijima i dobiti status koji to i zaslužuje. Svi posjetitelji ZAGREB DJ MUSIC FESTIVALA uz kupljenu ulaznicu besplatno dobivaju CD MIX kompilaciju najboljih zagrebačkih techno, house, electro i progressive DJ-a. 

Piše: 

U proteklih gotovo 20 godina postojanja elektronske klupske scene u Hrvatskoj, uvozili smo i DJ-e i glazbu koju smo slušali na partyjima. I premda su domaći autori svoje karijere izgradili u Europi i svijetu, hrvatska scena rijetko prepoznaje njihova djela.
 
ZAGREB DJ MUSIC FESTIVAL predstavlja vrhunske zagrebačke DJ-e, koji su ujedno i autori elektronske glazbe, po prvi put okupljene na jednom festivalu i jednoj kompilaciji.

CD Kompilacija: Zagreb DJ Music Festival

01 DJ Reno presents Groove Library – Pink
02 Rene AKA Maker – Put The Smile
03 Nikola Fuchkar featuring Sasha Moro – Space Dance
04 Toxic – Beat The Man
05 E-Base – Check This
06 Ludvig – Jackpot
07 Ivan Komlinović – Spring 07
08 Shuma – Unterton
09 Hrvoje Golubić – Frozen
10 Utilizer – Utilizer
11 DJ Xed – Number Correct
12 Go Cut & Mario Mataković – Cart 01
13 Mary – Balance
14 Keops  featuring Starsystem – Survivors
15 Petar Dundov – Paper Dance

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk