Skip to main content
  • 8.02.2010.

Čeka Vas ludi vikend u Lemonu

Kako bi pokazali svoju podršku i mlađim te manje afirmiranim DJ-ima, Housefusion ekipa organizirala je DJ mix Competition, kojem je bio cilj izabrati dva najbolja mixa poslana, te omogućiti finalistima da uživo pokažu što znaju. Dvoje finalista su DJ Deeroy iz Splita i DJ G&G iz Siska. Ovoga puta Housefusion će se održati u Petak 12.02.2010, u Lemon Clubu, a finaliste će podržat HF i Lemon rezidenti DJ Andrija & DJ Ant.

Piše: 

Finalisti se "bore" za još jednu gažu, a pobjednika će izabrati HF i Lemon postava. Za ulazak na ovo specijalno izdanje HF-a morat će te odvojiti 20 kn, a svim posjetiteljima Lemon Cluba koji plate kartu, Lemon Club daruje flyer koji omugućuje popust od 20 % na čitavu naručenu rundu.
 
Deeroy Vs G&G plus Andrija & Ant, Housefusion @ Lemon
See ya 12.02.2010 in Lemon!

DJ G&G (Gigi) (Sisak)
(pobjednički mix)
https://soundcloud.com/gandg/slow-flow-by-g-g
 
DJ Deeroy (Split)
(pobjednički mix)
https://soundcloud.com/masarulez/dedicated_to_the_house_mixed_by_dj_deeroy

13.02. GROOVE ISLAND @ LEMON Club @ BeatRoute Clubhouse

Čuli ste glasine o otoku čija vas čarolija obuzme nakon samo jedne pomisli o njemu? Otoku na kojeg se želiš samo vraćati i vraćati i obnavljati uspomene? Želite da vam otkrijemo tajnu o njemu?
Veljača je mjesec u kojem ćemo vam 2 puta dati koordinate tajanstvenog mjesta!!!

Ovog mjeseca dva broda isplovljavaju do najboljeg provoda na kojem vas očekuje najbolje od klubske house glazbe i doživljaji vrijedni vraćanja na mistični otok! Prvi put, na mjesto ćemo vas odvesti našim uputama, a slijedeći put znati će se sami vratiti!!!

►►U subotu 13.2.2010. u zagrebačkom klubu Lemon održava se prvi Groove Island party čiji su domaćini dji i producenti Ewan i Martyn Negro. Dođite i osjetite zašto se ljudi vraćaju na Groove Island samo da bi još jednom iskusili nezaboravan provod i atmosferu. Očekuje vas dio kluba koji će biti rezerviran samo za ostavljanje vaših najljepših trenutaka i vaših tragova. Dođite i provjerite!

27.2.2010. priča se nastavlja, mjesto znate. Na vama je samo da svoje najljepše trenutke na otoku obilježite i ostavite na Groove Islandu sa svim svojim frendovima!!! Za FREE upad kliknite na attending ili šaljite imena i prezimena na ewanmusic@gmail.com do 19h 13.2. (Subota)

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2