Skip to main content
  • bob sinclar
  • 18.10.2012.

Četiri mjeseca učio plesati za spot

Posljednji singl Bob Sinclara „Groupie“ popratio je spot koji je dosad pogledan više od 3,5 milijuna puta na You Tube kanalu, za koji je Sinclar učio plesne korake čak četiri mjeseca i koji je ujedno jedan od najzahtjevnijih i ambicioznijih videa u njegovoj karijeri.

Naslovna foto

bob sinclar

Nakon objavljenog spota koji je sniman u čudesnom ambijentu antičkog hotela Montreal i koji stručno oživljava scene crno-bijelog filma „The Artist“, Bob Sinclar je nedavno objavio „Groupie Behind The Scene Video" kako bi fanovima približio proces stvaranja spota.

{youtube}2uZ8x4qv9g8{/youtube}

Video otkriva istančan smisao za detalje redatelja Denisa Thibauda podržanog od strane poznatog Jeremiea Champagnea, nastavnika na Martina Tap akademiji koji je preuzeo Bob Sinclara pod svoje okrilje kako bi ga naučio plesati. Bob Sinclar je plesne korake spremao čak četiri mjeseca, usavršio je umijeće stepa i dvoranskih plesova, a obzirom koliko je puta pogledan spot u manje od tri mjeseca trud se isplatio pa u nastavku pogledajte konačni rezultat.

{youtube}TL03KgaCqc4{/youtube}

Bob Sinclar ovog je ljeta nastupio i u Hrvatskoj u primoštenskoj Aurori.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk