Skip to main content

Četiri velike umjetnice glazbom u pomoć djeci Afrike

Na današnji dan povodom Svjetskog dana djece četiri velike umjetnice Anna Tur, Fernanda Martins, Miss Monique i većini dobro poznata Fatima Hajji će pokazati svoj talent i zasvirati za dobrotvorni live stream Set for love, koji će biti emitiran na Beatportu.

Piše: 


Za događaj je zaslužna organizacija Last Night A DJ Saved My Life (LNADJ), koja će prikupiti sredstva, i zatim ih plasirati u nerazvijene zemlje za podršku siromašnoj djeci, uključujući Tanzaniju, Ugandu, Filipine i Nepal.

Ti su projekti usredotočeni na stvaranje održive budućnosti za djecu, mlade i njihove obitelji, a pružit će im hranu i vodu, obrazovanje i potrebnu medicinsku skrb. Spomenutim umjetnicama pridužit će se Carl Cox, Josh Butler, Waff, Sasha, Maxinne Garman, a Kevin Saunderson će odsvirati B2B set sa svojim sinovima The Saundersons Brothers, dok će njegova supruga Ann Saunderson biti podrška kao vokal.

Ovo će biti treći stream Set for Love koji organizira LNADJ, a organizatori se nadaju da će gledanost biti veća od prethodnih. Prethodna dva održana početkom godine prikupila su preko 80.000 funti. Ta sredstva prikupljena za dobrotvorni pothvat Covid-19 Relief Appeal-a pružala su hranu, vodu i medicinske potrepštine ugroženim zajednicama u zemljama u razvoju. Stream počinje danas u 15h.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop