Skip to main content
  • carl cox
  • 11.12.2010.

Četvrti studijski album Carl Coxa dolazi 2011.g.

Kako je Carl Cox ambasador elektronske glazbe tako nije ni čudo što dosta napredno razmišlja, pa svoj idući studijski album više orjentira ka dubstep i drum&bass produkciji.

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox

 

Naravno Cox ne bi bio Cox, kad bi samo gore spomenuta glazba prevladavala njegovim novim radom, jer tu će svakako biti dosta techna, housea, breakbeata i latino ritmova. Četvrti studijski album planira izbaciti na ljeto 2011.g.

“Produciram glazbu za plesni podij”, kazao je Cox za još uvijek bezimeni album. “Svaka traka mora biti pobjednička. “Testirao sam i remixirao sve, te tako vidio da svaka pjesma zaista može u ovom trenutku biti spremna za razvaljivanje plesnog podija”.

Već šestu godinu zaredom Cox snima glazbu u Australiji gdje mu u studiju pomažu Josh Abrahams i David Carbone. Prvi single planira izbaciti na proljeće putem svoje etikete Intec Digital. “Ovo je najinovativniji album koji sam ikad napravio” ističe Carl. Vjerujemo da je dobar razlog tome i činjenica da ga izbacuje na vlastitom labelu.

Carl Cox će Novu godinu slaviti upravo u Australiji, a dan poslije, 1. siječnja nastupa na dnevnom Space Ibiza festivalu u Sydneyu.

Podsjetimo se svi skupa kako je izgledao nastup Carl Coxa na splitskoj Rivi.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk