Skip to main content
  • voi'sa 2013
  • 24.07.2013.

Četvrto izdanje Voi’Sa festivala

U Supetru na Braču  sprema se četvrto izdanje festivala Voi'Sa kojeg otvara čovjek koji je bio DJ  za Portishead  – Andy Smith.

Naslovna foto

voi’sa
 
U trajanju od 2. do 4. kolovoza, Voi'Sa će na glavnome stageu, točnije Benny's Baru, u petak ugostiti već spomenutog Andyja Smitha  kojem se pridružuje MC Honeybrown te će zajedno isporučiti hip hop live act, a tu je i glazba 70-ih, 80-ih i 90-ih te soul, funk i još pokoji žanr.
{youtube}VOlsQM8otHM{/youtube}
 
Subota je rezervirana za Lefta i SoulParlora dok Voi'Su zatvara Alex Barck koji će odraditi Jazzanova DJ set. Tu su i beach partyji, koji se održavaju na plaži Tri mosta  Irante od 17 do 21 sat, na kojima sviraju Kid Va, Bocca Sofistifunk, Duda Dudes, Zero, Marinac Q Master, Ishfa William Collins, HrWoe, Mj-Sunshine, Scarhead i Dzimbaka. 
{youtube}e6HDs9N0AqI{/youtube}
 
Voi'Sa je za nedjelju pripremila i after party koji počinje u 3 sata ujutro te će potrajati do 6 sati, a održava se na tajnoj lokaciji s posebnim gostom iznenađenja.  Festivalska ulaznica olakšat će vas za 75 kuna, dnevne ulaznice za 35 kuna, a ulaznice možete nabaviti  u Supetru na ulazu  Benny's Bara i u Splitu u  Mič Stylingu. Sve ostale informacije potražite na festivalskoj službenoj ili FB stranici.

{jcal_latest eventid=1267}
{jcal_latest eventid=1268}
{jcal_latest eventid=1269}
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2