Skip to main content
  • benassi
  • 22.08.2012.

Channel 4 želi što više partija na TV-u

Velika Britanija je odlučila na svoj način svijetu dati do znanja da su uvelike zaslužni za razvoj rave kulture, sukladno popularnosti EDM-a u Americi dužnost im je educirati od kud dolazi ta glazba.

Naslovna foto

benassi

Nakon što se ovog petka na britanskom TV-kanalu Channel 4 prikaže premijerno šest sati neprekidni „House party“ uživo na kojem će nastupiti glazbenici poput Annie Mac, A-Traka, Grandmaster Flasha i drugih bit će poznato koliko će se često takav program nastaviti prikazivati.

Šest sati house partija bez reklama i prekida svojevrstan su kreativni rizik za direktore ovog TV kanala i ako se prva emisija pokaže uspješnom, pronese se glas preko ljudi i društvenih mreža nastavit će se prikazivati emisije vezane za elektronsku glazbu.

Osim „House partyja“ koji se prikazuje u petak od ponoć do 6 ujutro, prikazat će se i dokumentarac „How Clubbing Changed The World".

Ponosni na svoju glazbenu kulturu i poznate klubove, Britanci žele istaknuti da je i elektronska glazba dio onog što su dali svijetu.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2