Skip to main content
  • Chase and Status
  • 24.10.2012.

Chase & Status otvaraju školu

Chase & Status, poznati dvojac kojeg smo imali prilike slušati na ovogodišnjim festivalima po Hrvatskoj, planiraju otvoriti školu za glazbeno talentirane klince.

Piše: 

Naslovna foto

Chase and Status

Od 2011. godine, u UK-u je moguće osnovati tzv 'slobodne škole', koje nisu, za razliku od većine, upravljane od strane lokalnih vlasti, nego nezavisno, ali opet dobijaju jednako novca kao i ove druge. Kompanije, individualci ili grupe roditelja mogu se prijaviti za ovaranje škole ako imaju dobar plan.

A čini se kako Chase&Status imaju dobar plan. Kako prenosi The Sunday Times, dvojac je već u završnoj fazi osnivanja škole za mlade koji bi se voljeli baviti glazbenom industrijom. Plan škole je onaj sveučilišni, ili bar tako zvuči, a planirana dobna skupina su mladi od 16 do 19 godina. Oni koji bi htjeli mogu također upisati predmete matematike i Engleskog jezika.
{youtube}23f3awg8d-E{/youtube}

Will Kennard, aka Status, kaže da ga je u postavljanju škole savjetovao brat učitelj, kao i vrijeme koje je proveo na jednom manchesterskom sveučilištu, gdje je naišao na jako talentirane klince koji nisu bili ni svjesni koliko su dobri u glazbi, nisu napredovali pa ni realizirali svoju ambiciju. Smatra da ako je on uspio u muzici, onda bi svakako trebali i oni.

Svakako hvalevrijedan potez ovog producentskog dvojca.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2