Skip to main content
  • 16.04.2013.

Chew The Fat! Croatia @ Tvornica

Nakon što su se tijekom cijele sezone stiskali k'o sardine u malom pogonu Tvornice, vrijeme je da Chew The Fat! Cro malo udahne zraka i prestane plesati jedni drugima po glavi.

Piše: 


Zajedništvo je lijepo, ali je ljepše kad imaš mjesta za neki helić ili špagu na sred podija osim ako se i ovaj tulum ne pretvori u klanje. CTF!Cro se seli u veliki pogon Tvornice kulture. Scenarij je ovaj: milijarda vas, Chew The Fat! Croatia crew u sastavu Yesh!, DMT, MC Tone Tuoro, VJ -polygon i...kakav bi to prvi veliki Chew The Fat! bio da nemaju gosta koji će vam preroštat unutarnje organe, udove i razbarušit vam frizuru da vas rođena majka neće prepoznat kad se vratite doma? Gost zadužen za sve to je DC Breaks, a vrijeme za nestašluk je 19.4. od 23.30.

DC BREAKS
Dan Havers i Chris Page su trenutno vruća roba na d'n'b sceni, počeli su sada već davne 2005., djeluju pod zajedničkim imenom DC Breaks, a kao predstavnik dua u goste nam dolazi Chris. Odmah si zabilježite 19.4. na kalendarčiću jer ovako nešto se ne propušta ni s temperaturom 40, ni kad ti otpada ruka, ni kad te ostavi cura, ni….uglavnom, shvatili ste, DC breaks su zakon. Zašto? Pa recimo da su 2010. potpisali za label Andy C-a, Ram Records, a ako Andy C kaže da su dobri i ako za taj label izdaju Noisia, Sub Focus, Calyx & TeeBee i dr., tu prestaje svaka priča. Radili su remixeve za I blame Coco, Examplea, Tinie Tempu i druge, a ako vam još kažemo da su prošlog mjeseca imali čak 3 trake u Drum'n'Bass top 10 na Beatportu, mislimo da znate kakav bolesni party vas očekuje. Chew The Fat! Croatia je radost, Chew The Fat! Croatia je mekani mačić, Chew The Fat! Croatia je bolji nego petica u imeniku ili indexu, povišica, sunčan dan i torta od sira. Chew The Fat! Croatia ti je tatica.

CHEW THE FAT! Croatia pres. DC BREAKS (RAM Rec.,Viper, UK)
+ YESH, DMT, MC Tone Tuoro, VJ -polygon

Petak – 19.04.2013. @ Tvornica (Veliki pogon)
Start: 23:30
Upad: 30kn do 00:30, 40kn iza

Supported by: THE FAMOUS GROUSE & Festival.hr

Drum'n'Bass / Trap / Dubstep

CHEW THE FAT! Croatia pres. DC BREAKS

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2