Skip to main content
  • 2.03.2021.

Chicago je dobio nogometni klub imena Chicago House Athletic Club

"Chicago House Athletic Club" naziv je najnovijeg profesionalnog nogometnog kluba u Chicagu.

Piše: 

Momčad će se natjecati u Nacionalnom neovisnom nogometnom savezu (NISA), a a sezonu će započeti u kolovozu 2021. godine na stadionu SeatGeek u Bridgeviewu, IL. "Chicago House" pobijedio je "Point Chicago" u tromjesečnoj promociji imena "Moniker Madness" u kojem navijači biraju imena budućih klubova. Natjecanje je započelo u listopadu s 68 finalista postavljenih pred navijače.

Navijači su poslali više od 400 prijava imena ekipa, zajedno s predloženim bojama dresova. Kao važan dio robne marke kluba, Chicago House AC planira dodati pridružene momčadi u raznim sportovima kako bi postao pravi atletski klub po ugledu na profesionalne atletske klubove širom svijeta kao što su Atlético de Madrid, Club Atlético River Plate i FC Barcelona.

Ime Chicago AC prijavio je obožavatelj Brian Costin. "Chicago Houseu glazba uvijek se odnosila na mir, ljubav i prihvaćanje i utjecala je na glazbenu kulturu diljem svijeta", kaže Costin. "Ali to nije samo glazba i zabava, naziv "House" također prepoznaje društveni doprinos dobrotvorne organizacije Chicago House koja opslužuje LGBTQ zajednicu, te američku nogometnu kuću sa sjedištem u Chicagu.

Postignuća ovih pojedinaca i organizacija mogu poslužiti kao vodeći putokaz za to kako Chicago House AC može pozitivno utjecati i na terenu ”, nastavio je Costin.

Nova profesionalna nogometna momčad ime je dobila, u čast Frankieja Knucklesa i ključne uloge Chicaga u stvaranju house zvuka. Paleta boja Chicago House AC hrabra je i industrijska, izvučena iz čikaške umjetničke, arhitektonske i aktivističke baštine.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2