Skip to main content
  • alt
  • 18.10.2014.

Član One Directiona skače u duboki bazen housea

Da, da, da… znamo što mislite. Pobogu Sceno pa što ovaj boyband, na koji djevojčice vrište a žene im žele peći muffine i ponuditi ruke svojih kćeri, radi na vašoj stranici?

 
Razlog naravno postoji, i ne, nismo sišli s uma, to nije taj razlog. Jedan od ove poznate slavujske petorke koja uživa poštovanje svih onih koji vole naivno romantične pop hitove otpjevane osjećajnim, tek mutiranim, muškim glasovima, ubacio se u house vode.
 
Radi se o Liamu Paynu kojem je očito trebalo nešto više pa je pod pseudonimom Payno zagrabio u EDM i future house i napravio nebično dobar posao za prvi pokušaj i nekoga tko dolazi s potpuno drugačijom pozadinom.

alt

 
Možda vam se ovo sada čini apsurdnim ili smiješnim ili kolutate očima, ali ostanite otvorena uma. Dobre stvari se, kako ste se zasigurno i sami mnogo puta uvjerili, pronađu na najneobičnijim mjestima i na potpuno neočekivane načine. Ostavite marginu mogućnosti da momak ipak možda zna što radi i da ćemo za njega još čuti. Ako ste dovoljno otvorena uma (znate one fore on je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren) poslušajte kako zvuči prvi remix mladog Liama i prosudite sami. 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2