Skip to main content
  • 20.06.2011.

Članovi Depeche Modea kreiraju techno outfit

Vrijeme liječi rane pa je tako izlječilo i onu staru boljku nekih članova grupe Depeche Mode koja već 30 godina uspješno plovi synth-pop vodama. Osnivač grupe Vince Clarke  je napustio 1981.g. i prepustio pisanje tekstova Martinu Goreu te se kasnije skrasio kao idejni začetnik grupe Yazoo and Erasure.

Piše: 

Naslovna foto

Depeche Mode


No čini se sada uz blagoslov Gorea slaže ekipu za novi techno outfit. Partnerska suradnja krenula je nakon što je Clarke remixirao posljednji rad Depeche Modea "Behind The Wheel" koji će uskoro biti van.
{youtube}fVUfcJ_8erk{/youtube}

Clarke je navodno mailom obavijestio Gorea da planira napraviti techno album te ga pozvao na suradnju. Gore se sjeća da je to bilo prije nekih 9 mjeseci ali nikada nisu stvarali sebi pritisak oko ove suradnje koja je naposljetku ipak urodila plodom. Tako posljednjih šest mjeseci radi se punom parom na techno produkciji. Ova dva mađioničara tvrde bit će to techno glazba bez vokala i samo sa instrumentalima.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2