Skip to main content
  • 4.11.2015.

CLO bar deep i disco house injekcija

Za sve vas čije srce je uštimano na svakojake BPM-ove house inačica u Splitu postoji jedan bar. Kažu, ime mu je CLO.

 
I baš ovoga vikenda CLO bar uranja na dah duboko u house posvečujući mu i petak i subotu. Stoga navrati s jutarnjim zrakama na kavicu s novinama čvrsto pod rukom, protegni se i uvaljaj u udobne naslonjače, a navečer ožeži.
 
U petak, 6. studenog, nas zatvaraju u DisCLOtheque, no u suprotnosti one koju bi mogao osjetiti kada gledaš pantomimičara kraj sebe, zarobljenog u fiktivnu kutiju, ova će te zatvoriti u ritam i manifestacije njenih simptoma su potpuno dijametralno suprotne rezultirajući sobodom i osmijehom. U subotu, 7. dana ledenog mjeseca, ti pak bacaju poziv na CLOstrophobia program, kada house dobiva deep štukaturu.

 
Gledaj na CLO kao mjesto na kojem započinju duge noći i baci se u naručje sigurnih ruku rezidenta DJ Roka kojeg si do sada mogao upecati kao člana internacionalnog The Yacht Weeka. S Yacht Weekom nisi plovio na nepoznate daleke pučine, već one poznatije elektroničkih prostranstava koji su svakoga tjedna okupljali po tisuću istomišljenika.
 
Kako bi vas CLO na grbi tjedna pomalo sinkronizirao na svoju vibraciju podijelili su s nama pet vikend deep house traka u kojima ćete moći guštati unutar njegovih zidova. Enjoy!
 
{youtube}UWcFG-BuNYU{/youtube}
{youtube}dMbCwzgiH6s{/youtube}
{youtube}v2CVOK-TZzg{/youtube}
{youtube}7Ml9yDkjenI{/youtube}
{youtube}C6V1n8evCF4{/youtube}
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2