Skip to main content
  • 26.12.2006.

Club Azuli od siječnja kreće na svjetsku turneju

Početkom siječnja 2007.g. Club Azuli , kreće na svoju standardnu svjetsku turneju po metropolama. Na put kreću iz svog matičnog kluba The Cross u Londonu pa idu prema Swanseau (Wales), Edinburghu (Irska), Johannesburgu i CapeTown-u (Južna Afrika), Dubaiu (UAE), Miamiu (SAD), Brazilu, Sydneyu (Australija), Ibizi (Španjolska).

Piše: 

Prvi nastup je 5. siječnja a posljednji u ovoj turneji 21. travnja. Prilika je to da ovaj poznati svjetski brand koji pod sobom ima produkcijsku kuću i klub, prezentira elektroničku glazbu i svoje umjetnike diljem svijeta. Tijekom turneje pratit će ih King Unique, Jo Mills, Kurd Maverick, Ame, King Roc, David Piccioni i još dosta umjetnika od kojih se čeka potvrda nastupa.

Azuli je svjetskoj elektroničkoj sceni dao puno posebno kroz izdanja glazbenih kompilacija od kojih izdvajamo seriju „Choice“ na kojoj su radili Jeff Mills, Danny Howells, Louie Vega, Kenny Dope, John Digweed, X-Press 2, Derrick L. Carter, Tony Humhries, Danny Tenaglia, Francois K, Franckie Knuckles.

Ne smijemo zaboraviti spomenuti i kompilaciju „Future Sound of the Dance Underground“ koja redovito donosi svježe i najveće house produkcije koje su obilježile proteklo polugodišnje razdoblje. Kompilacija je došla do svog trećeg izdanja koje će u prodaji biti dostupno od 12. veljače 2007.g. Upravo će to treće izdanje imati svoju promociju i prezentaciju tijekom ove svjetske turneje.

2007 Tour Dates

5 Jan
Panama Room
Johannesburg

6 Jan
The Waterfront BMW Pavilion
Cape Town

20 Jan
El Divino
Brazil

8 Feb
Blush
Dubai

10 Feb
The Warehouse
Leeds

16 Feb
Cro Bar
Swansea

17 Feb
The Cross
London

24 Feb
Sydney
Australia

28 Feb
The Aquarium
Cape Town

2 Mar
Parliament 52
Port Elizabeth

16 Mar
Cro Bar
Swansea

22 Mar
Venue TBC
Miami

24 Mar
The Liquid Rooms
Edinburgh

21 Apr
The Cross
London

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju