Skip to main content
  • Ministry of Sound
  • 19.02.2010.

Club Ministry of Sound gubi licencu?

Posljednjih dana postavljaju se mnoge dvojbe i debate vezano za daljnji rad kluba Ministry of Sound u Londonu.

Piše: 

Naslovna foto

Ministry of Sound

Gradska uprava donosi novi urbanistički plan, a tvrtka Oakmayne za zemljište nasuprot kluba ima drukčije planove. Ta tvrtka poslala je svoj plan gradnje te im je cilj sagraditi stambene objekte nasuprot Ministry of Sounda čime bi se mogla ugroziti licenca za rad kluba.

Ministry of Sound je nezaobilazna figura na elektronskoj sceni posebno u Velikoj Britaniji. Svim klubovima, izdavačkom kućom i multimedijskim sadržajem upravlja se iz južnog Londona gdje je sjedište.

Već 18 godina kuca srce ove institucije na adresi 103 Gaunt Street gdje se nalazi legendarni noćni klub, glavni uredi gdje radi 200 osoba. Klub priredi godišnje oko 200 događaja a broj posjetitelja prelazi 300,000.

Predsjednik uprave Oakmaynea ustvrdio je kako noćni klubovi odlaze i dolaze na što su u Ministryu bili jako ljuti. Predstavnik MoS-a, Lohan Presencer zgrozio se ovom izjavom. Smatra da MoS nije samo klub. To je najslavniji svjetski noćni klub, srce zabave i biznisa. Misli da investitori nemaju srca prema lokalnom stanovništvu i gradu Londonu. Preostaje nam svima samo nadati se da MoS ne izgubi licencu jer radi se zaista klubu za pamćenje, šta možemo potvrditi i iz vlastitog iskustva.

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju