Skip to main content
  • 26.01.2018.

Clubbed je knjiga koja prikazuje vizualnu povijest UK scene

Knjiga Clubbed na okup će smjestiti najbolje grafičke dizajne UK scene u posljednjih 35 godina.

Piše: 

Velika Britanija rodila je neke od najpoznatijih svjetskih noćnih klubova i brandova elektroničke glazbe. Izgled je jednako važan kao i zvuk, to je zacrtano u našem clubbing DNK-u.

Knjiga će sadržavati logotipove, plakate, fotografije, ulaznice, izbornike, naslovnice, znakove, te letke prateći povijet klupske scene Velike Britanije od samih početaka.

Mnoge grafike koje se nalaze u knjizi su iz pre-digitalne i pre-interner faze. Svoji doprinos dali su klubovi, Hacienda, fabric, Ministry of Sound, Gatecrasher, Warehouse Project, Bugged Out, Cream, itd. Evo što su izjavili DJ-i Jackmaster i John Digweed koji su podržali ovaj cijeli projekt.

"Iznimno sam sretan što sam imao priliku svirati i sudjelovati u mnogim klubovima iz ove knjige koja ne samo da je dio moje povijesti nego i stotine tisuća clubbera tijekom posljednjih nekoliko desetljeća. Siguran sam da će ova knjiga poslužiti kao putovanje memorijske trake za brojne posvećene clubbere." – John Digweed

"Odlični grafički dizajn oduvijek je bio povezan sa našim omiljenim labelima i ponosan sam što smo uspjeli odraditi istu stvar s labelom Numbers. Čast mi je biti dio ove knjige uz toliko dizajnera. labela i umjetnika kojima se divimo." – Jackmaster

Knjigu pronađite na Kickstarteru OVDJE.

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2