Skip to main content
  • 28.09.2009.

Confusion presents Elevate Tour

Nakon dugog i toplog ljeta, cfsn ekipica kreće u nove pobjede 😉 Prvi event, ujedno i otvaranje confusion & RAVE sezone, biti će promocija nama najdražeg festivala u regiji, festivala koji će vas dići u nebesa i više nikada ne spustiti na tlo, pod imenom Elevate festival, koji će se održati od 21-26.10.'09. u Grazu.

Piše: 

Elevate Tour je inicijativa istoimenog festivala kojom organizatori s jedne strane žele internacionalnoj publici predstaviti mlade artiste iz Austrije, te s druge strane upoznati lokalnu publiku sa programom festivala. Sa raznolikim programom koji uključuje preko 25 artista, Elevate će se predstaviti u pet gradova četiriju zemalja. Osim domaćih snaga koje čine cfsn DJs i Raveri, u Zagrebu će nastupiti i el rakkas, mladi dvojac čija se izdanja u zadnje vrijeme množe na labelovima poput LoDubs i Surface Tension, te izc, pokretač dubsquare labela, sve zapaženiji producent i voditelj emisije na sub.fm-u.

Austrija je oduvijek nudila kvalitetan izvozni materijal kad je riječ o underground elektronskoj glazbi. I iako je nakon eksplozije G-Stone labela i svima poznatih Kruder & Dorfmeistera, ili pak Sofa Surfersa, došlo do određenog zastoja, danas se austrijska scena elektronske glazbe ponovno vrača u redove prvoligaša gdje su se u posljednje vrijeme našli artisti poput Doriana Concepta ili Soap & Skin.

Ovoga puta predstavit ćemo vam dva ambasadora dubstep / techno / 2step-garage sounda prema definiciji producenata IZC-a i El Rakkasa.

Petak 09.10.2009 – AKC Medika, Zagreb

In cooperation with confusion

1st room:
izc (dubsquare / Wien)
el rakkas (LoDubs / Graz)
phillipe, basta, feelipa (cfsn DJs)

2nd room: RAVE DJs
itch
qwerty
funk guru

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk