Skip to main content
  • 11.04.2007.

Confusion u Aquariusu ugošćuje DJ Kraddya iz Amerike

Slijedece subote, 14. travnja u Aquariusu, Confusion dovodi DJ Kraddy iz San Francisca kojeg su, ulovili na Europskoj turneji. Definitivno jedan od najboljih DJ-a i producenata današnjice. Ljudi će po prvi put imati prilike čuti glitch hop/glitchhall i to baš od predstavnika tog žanra. Sve u svemu jedno kvalitetno gostovanje.

Piše: 

Uz Kraddya sviraju Confusion DJs; Feelipa, Funk Guru, Phillipe i Dubway. Upad je 25 kn s flyerom do 23.30h, ostali 40 kuna.

DJ Kraddy kratka biografija:

Kraddy je od sebe napravio ime međunarodno poznatog producenta i DJ-a ne samo zahvaljujući svojim živahnim, zanimljivim i iznimno preciznim stilom miksanja, već pogotovo producentskom sposobnošću da od postojećih beatova i sampleova izrezbari nešto unikatno i svoje, glazbu koja 'zvuči kao Kraddy'. I zaista, njegova izdanja za Muti Music, Bless Records, Blunted Funk, Digital Distortions, a onda i njegov vlastiti Refiner Records, izdvojila su ga kao producenta istinski neponovljivog zvuka, dok će vam njegov nastup razvući osmjeh na lica i dobro prodrmati bokove! Upravo ovo ga je i odvelo iz njegova doma u San Franciscu na put oko svijeta. Njegova sljedeća stanica je Hrvatska, a dok nam ne dođe, možete ga, osim na njegovoj www.myspace.com/kraddy i www.kraddyodaddy.com, naći i na NuBreaks.com, BreakinAsia.com, i Cnet.com, dok su se neke kritike mogle naći i u XLR8R, URB, BPM, Undercover Magazine, Mofo i Rinse-u.
Eto da ne duljimo jer glazba se kilometarskim biografijama ne da opisati i zato prilažemo njegova zadnja 4 mixa 🙂

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk