Skip to main content
  • 29.12.2009.

Corcyra Nigra je himna spektakla u Spaladium Areni

MTV je odlučio regionalno potpomoći cjelokupni događaj zbog odlične suradnje sa grupom T.B.F. i Ministry of Sound-om. Pobjedničku pjesmu napravio je Martyn Negro iz Nerežina, a isti osim dvije osvojene VIP ulaznice, himnu će izvesti tijekom središnjeg Novogodišnjeg programa u Spaladium Areni.

Piše: 

Pjesma „Corcyra Nigra“ već je objavljena na njemačkoj etiketi Kingdom of Music. Corcyra Nigra predstavlja ljeto na Jadranu. Melodije koje vode ovu modernu house pjesmu su inspirirane balearskim ugođajem. Egzotična bass linija i gitara garantiraju odličnu atmosferu tijekom pjesme.

Ulaznice za Ministry of Sound od danas mogu se kupiti i u popularnom splitskom caffeu „Žbirac“. Također u prodaji su u cijeloj Hrvatskoj na prodajnim mjestima Eventima. Cijena karata od 29. prosinca je 250 kn pa na više. Iz Hrvatskih željeznica stiže pogodnost od čak 30% popusta od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu, svih vrsta vlakova. Popust se ostvaruje uz predočenje ulaznice za novogodišnji spektakl Ministry of Sound-a u Spaladium Areni.

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.