Baner

Cortex Thrill i nova poslovna uzbuđenja

Srijeda, 10 Veljača 2021

Ondje ispod tjemena, iza očiju, siva masa piše svoje priče, razumije, sluša, mašta, planira i sjeća se.


To je moždani korteks kao sjedište tebe i svega onoga čega si svjestan i što sačinjava tvoj svijet. Jedan drugi korteks - Cortex Thrill - također se zavlači pod kožu, i to dobrim zimskim vjestima.

Mudri i virijedni nađu način da rastu i u doba stagnacije bez presedana. Prvo nevidljivo i zatim, u slučaju našeg potonjeg korteksa, sasvim naočigled. Dobra vijest?Otvaranje sasvim novog potpuno opremljenog studija "Endurance" tamo visoko iznad stratosfere s najboljim pogledom u gradu. Oni koji izdrže pričat će, a Endurance započinje svoju priču u dualnoj formi članova koju sada čine Ivo T. Montina i Robert Grizilo, koji je dio Cortex Thrilla od začetaka te su njegove ruke, uši i korteks gradili i prve demo uratke kolektiva.A sada hard i soft nastrojene mašiniste i detaljofile. Endurance produkcija radi se u profesionalnom programu Cubase 10Pro i zvjerskoj Multi touch RAVEN Core Station Desk by SLATE Technology konzoli. Dečki se ponose i UAD i SLATE fx enginom i vst instrumentima od Reasona, Sylentha i Nexusa pa do Kontrol komplete i Arturia Analog Laba, a sve stvari produciraju se bešavno "In box" s beskompromisnom kvalitetom i godinama iskustva na lageru.Kada da se obratiš kortikoidnoj gospodi Endurancea?

Dakle trebaš mastering i mix, remix ili miksanje DJ setova ili želiš producirati bilo koji žanr elektronike, ali u srcu znaš da naginješ na progressive house, trance i electro zvuk. Ako je odgovor na bilo što ovdje da - to je tvoja ekipa i javi im se.Uz otvaranje novog studija i biranja najbolje zidne fototapete ikada, čeka se i vinilka Cortex Thrillova albuma 3.0. Najavljen za ovaj mjesec, rok izadavanja pomaknut je na proljeće te će izaći s Bonzai Progressive labela pa si zabilježi na kalendar da ugrabiš svoju.

Sada sve znaš, informiran si, u kuži i korteški stimuliran.

Stisni, play i uživaj!

Cortex Thrill i nova poslovna uzbuđenja