Skip to main content
  • 1.07.2014.

Cosmic Gate hara Beatportom

Cosmic Gate izdali su 27.5. novi album  „Start To Feel“ koji je zasjeo ravno na prvo mjesto Beatport glazbene ljestvice.

Piše: 


Prvi singl "Falling back" naišao je na izvrsne kritike, a DJ Mag ga naziva himnom , dok se od drugog singla sa albuma "Start to feel" očekuje da postigne jednaku popularnost. Legende trance scene poznati su po uzbudljivim melodijama s pokretnim ritmovima, koji uvjek ponovno pokreću i  probude emocije kod publike.
{youtube}NXn9wqB1Gho{/youtube}
 
Razina popularnosti nedavno izdanog hita  „Fair Game“  raste iz dana  u dan i osvaja publiku širom svijeta, a "Fair game" je ujedno i prva suradnja tandema Nic & Bossi sa Orjanom Nilsenom, neospornim autoritetom u svjetu produkcije plesne glazbe.  Tražite li slatko otpjevane pjesmice sporog tempa, nemojte to očekivati od ovog singla.  Nakon pjevne i himnične "Falling back" Erica Lumiera, Nic & Bossi promijenili su frekvenciju i iznjedrili gromoglasan instrumental "Fair game" u kojem su savršeno isprogramirali glazbenu erupciju ritmova.
 
Fair Game svi posjetitelji dubrovačkog Culture Cluba Revelin imat će priliku premijerno live čuti 21.8., a biti će to i jedini party Cosmic Gate ovog ljeta u Hrvatskoj.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2