Skip to main content
  • 9.03.2009.

CVM Records 020

CVM Records u kratkom periodu je napravio konekciju sa jako puno producenata i DJ-eva širom svijeta. Cilj labela je da prvenstveno radi izdanja domaćih producenata, te da se kroz distribuciju napravi suradnja sa producentima širom svijeta. Tako da na par izdanja možemo cuti producente iz Njemacke, Madjarske, Engleske itd.

Piše: 

Jubilarno 10. izdanje je izaslo sa 10 uradaka koje su radili producenti sa prostora bivse Jugoslavije. U prodaju je izaslo 20. izdanje u potpisu Narcisa Jr., Tex Rec, te rmx mladog mostarkog producenta A2B. Stvar pod imenom Minimal Fever potpisuju Narcis Jr & Tex Rec koji su inace i vlasnici labela CVM Records, dok rmx pomenute trake potpisuje A2B. Na Ep-u se nalaze jos dvije stvari pod imenima Vvesela i Sintrom u produkciji Narcisa Jr.

Ovoga puta imamo priliku poslusati Minimal Techno radove ovog mostarkog producenta, kojeg smo mogli slusati u funky techno izdanjima, te rmx za Eclectic Method u house zanru. Narcis Jr. inace suradjuje sa Eclectic Method dugi niz godina i nakon uspjesnih i oficijalnih video bootleg rmx-a za U2 i Fatboyslim-a, Eclectic Method ekipa je zapocela i sa produkcijom house-a!

https://www.juno.co.uk/ppps/products/1400972-02.htm

{snippet 1}

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju