Skip to main content

Daft Punk – Alive 2007

Daft Punk će krajem godine izdati live album “Alive 2007” sa svojim nastupom u Parizu 14. lipnja. Kako prenose agencije, u prodaji će se naći verzija sa jednim i sa duplim CD-om. Govoreći o albumu, Thomas Bangalter iz Daft Punk-a kaže: "Mi smo iz Pariza i tamo nismo nastupali deset godina. To je sigurno bila specijalna noć za publiku, ali i za nas."

Piše: 

Bend također planira izdati single verziju njihove pjesme iz 2001. godine "Harder, Better, Faster, Stronger", kao i video spot koji će režirati Oliver Gondry i koji će sadržavati snimke koje su fanovi snimili na nedavnom nastupu u Brooklynu. "U pitanju je montaža oko 250 snimaka ljudi iz publike. Bili smo inspirirani pjesmom 'Awesome, I Fuckin' Shot That!' Beastie Boys-a, i pokušali smo to uraditi u četvorominutnom spotu", kaže Bangalter.

O suradnji sa Kanye Westom na njihovom novom singlu "Stroner", Guy Manuel de Homem Christo kaže: "DJ je preradio našu pjesmu na početku, što je na kraju proizašlo u ovu pjesmu. Naša pjesma je dobro zvučala, ali poslije Kayne-ovog 'dodira', ispala je sjajno."

Piše: www.happynovisad.co.yu

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop