Skip to main content
  • 2.09.2016.

Daft Punkov Get Lucky postaje uspavanka!

Ono što tebe drži budnim, ono što služi kao soundtrack neprospavanih noći i uvertira u jutarnje bureke, prenamijenjeno je nedavno u druge, sasvim dijametralno suprotne, svrhe.

 
Za sve one koji su davno počeli kao partijaneri, koji su odrasli na sintetičkim zvucima u podrumima znojnih zidova, koji su se na prelasku stoljeća iskradali iz soba da bi bježali na najbolje partyje u gradu i kojima je elektronika druga priroda, stiglo je novo vrijeme. Iako je beat još jak unutra došle su nove obveze, briga o malim kopijama sebe samoga koje neprekidno urlaju ne želeći pristupiti REM zemlji i dati svojim, sada nešto manje rasplesanim, roditeljima pauzu koju zaslužuju.

 
Rockabye Baby Music je tako odlučio načiniti nešto zanimljivo i stvoriti fuziju koja lijepi flaster na generacijski jaz pokušaja racionalizacije s malim klupkom koje je ponekad slatko između balončića insomnije i koje nije briga koliko si ti blizu moždanog. Stoga uzimaju poznate trake i pretvaraju ih u uspavanke. Za sada su na zzz mods remiksani već i Pink Floyd, Metalica, Coldplay… Uistinu zabava za cijelu obitelj. Ispunjava svoju svrhu i paralelno daje roditeljima jedno putovanje u prošlost.
{youtube}5NV6Rdv1a3I{/youtube}
 
Tako je nakon raspona umjetnika red došao i na laureate elektronike pa je glavni singl s Random Access Memories albuma,"Get Lucky", sjeo među poznate uspavanke i naći će se ujedno i na kompilaciji koja slavi 10. obljetnicu Rockabye Baby Musica, a službeno izlazi 14. listopada.
 
Originalni riffovi i vokali u novoj inačici supstituirani su tako ksilofonom, zvečkama, i nježnim strunama da isprate buduće plesače na san. Pa baci uho niže i nemoj zaspati ako si u uredu recimo.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2