Skip to main content
  • 3.06.2023.

Dalton Trance Teleport ima novi singl i sprema se za turneju

Nakon uspješne prošle godine te zaposlenog početka 2023. ispred veterana trance zvuka je uzbudljivo vrijeme

Piše: 


Dalton Trance Teleport objavio je prvi singl u ovoj godini “Modul Sub 2” koji dolazi kao nastavak na njegovu prošlogodišnju traku “Modul Sub”. Traka je objavljena na Blue Tunes Chillout etiketi, a kroz gotovo 7 i pol minuta trajanja koja donosi apstraktni osjećaj uz tehničke dodire.

Modul Sub 2” se nedugo nakon objave našao na Beatportovim top ljestvicama, gdje su se već nalazile trake s posljednjeg EP-ja poput “Desert Hope” za koju je zavrijedio nagradu Ambasador u kategoriji ambijentalno izdanje godine.

Prvak trance kulture i zvuka s naših prostora, osim objave novog singla, nedavno je proslavio 50. rođendan s nastupom u Zentralschweizu nedaleko od Luzerna u Švicarskoj. Nakon još nekoliko nastupa po Austriji, Njemačkoj i Hrvatskoj, došlo je vrijeme da Dalton Trance Teleport otkrije svoju veliku turneju u nastavku godine.

Turneju otvara večeras s nastupom na petom rođendanu Forestationa u Zagrebu, zatim nastavlja u Me Gusta beach baru gdje je već imao prilike pružiti vrhunski party u Kostreni. U srpnju Dalton Trance Teleport ide do Malte, Švicarske i ponovno se vraća u Hrvatsku, a svakako vrijedi izdvojiti nastup na Malti gdje će odraditi trosatni set na Sensi Beach Lidu.

Po Europi će biti prilike za uhvatiti DJ-a i producenta s kostrenskom adresom i u kolovozu, rujnu te listopadu kada će nastupati po Švicarskoj, Grčkoj i Malti.

Što od Dalton Trance Teleporta možemo očekivati u nastavku godine na turneji, možemo provjeriti u njegovom posljednjem objavljenom setu iz beogradskog KPTM-a.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk