Skip to main content
  • 13.08.2015.

DANCElectric PHILIPE i Manuel De La Mare

Iznimno ponosi na našu mladu ekipu koja si krči put svjetskim glazbenim prašumama najavljujemo novu traku našeg Makarana.

Piše: 


Udarajući po svemu što proizvodi zvuk djetinjstvo je proskakutao na makarskoj rivijeri. DANCElectricPHILIPE-a ugrizla je elektronička buba i povratka više nije bilo. Ovaj momak je danas onaj koji drži rezidentsku palicu Culture Cluba Revelin. Kada si dobar jednostavno si dobar pa je tako stigla i suradnja s jednim od trokuta vlasnika 303 Labela Manuelom De La Mareom.

Tako je DANCElectricPHILIPE na proljeće još bio poprilično šutljiv u vezi nove suradnje i posvetio se Revelinu i produkcijama u mraku studija. Rezultat su dvije trake nastale u suradnji s Manuelom za 303Lovers, "Bird Song" i "Why So Serious".


"Why So Serious" te imenom podsjeća na Batmanovog pomaknutog suparnika i zlikovca koji balansira na rubu razuma jer i traka zvuči pomalo mračno kao soundtrack hoda mračnom ulicom u tri ujutro s prijetećom vibrirajućom lijnijom basa, dok je ptičji pjev nešto laganiji i zaigraniji i slobodniji s supersoničnim pulsirajućim piskom koji reže kroz sve ostale zvukove.

Skokni na zvučni oblak i checkiraj kako zvuče teaseri nadolazećeg izdanja na 303 Loversu!

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2