Skip to main content
  • 19.03.2016.

Danny Tenaglia gost dekadentnog Gay partya u New Yorku

Organizacija The Saint at Large u noći sa subote na nedjelju vode gay i lezbijsku populaciju kroz svijet podzemnih bordela, tamnica i dekadencije kojima vladaju pirati.

Piše: 


Ovaj promotor promaknuo se tijekom tridesetogodišnje povijesti u vrhunsku organizaciju noćnih zabava diljem svijeta. The Black Party je njihov najveći događaj s 4000 posjetitelja koji se održava jednom godišnje, točnije svakog ožujka u New Yorku, a slovi kao jedna od najvećih plesnih zabava za gay populaciju na planeti. Prvi je održan davne 1980. Iako se promiču kao gay party, ženska populacija lezbijskih sklonosti također je dobrodošla.

Danny Tenaglia, zasigurno jedan od najboljih DJa na svijetu često svira gay publici, te je u svijetu undergrounda prozvan kao "Master of the Trip". Posljednji njegov set 2011.g. na ovom partiju trajao je maratonskih 9 sati. DJ, producent i Grammy nominirani autor sa svojih 55 godina na leđima, inače rođeni Njujorčanin koji slovi za jednog od najcijenjenijih glazbenika na kugli, dobio je još jednu priliku da zasvira na ovom dekadentnom partiju.

"Izuzetna mi je čast zasvirati po treći put na ovom mjestu", izjavio je Tenaglia za THUMP, čijim je čitateljima poklonio i svoj ekskluzivni miks snimljen nešto ranije ovoga mjeseca prilikom svog rođendanskog partija u NY-u. Naslovljen kao "Danny Tenaglia Black Party 2016 Hype Mix" odlična je uvertira pred večerašnji četverosatni set koji će biti prožet dionicama od tribal & progressive house zvuka, pa sve do techna.

Plesni maraton počinje u 22h po NY vremenu (po našem u nedjelju ujutro oko 4h), te traje do nedjelje poslijepodne po NY vremenu (nedjelja navečer po našem), održava se u jednom od skladišta NY četvrti Brooklyna. Osim glavnog gosta, dva floora ponudit će još 7 DJ-a među kojima su i Alyson Calagna, Jason Kendig, Rob Sperte, Tama Sumo, Massimiliano Pagliana, Ron Like Hell i Will Automagic. Tema ovogodišnjeg Black partija je "SUBmerged", što bi u prijevodu značilo "potopljeni". Pozivaju se pomorci da se podzemnom svijetu spase od pirata – sve je dozvoljeno što donosi užitakrekviziti, pirsanje, japansko vezivanje konopcom, dekadentno ponašanje, fetiši, crne kožne trake i kape "pomoraca".

Poznati konceptualni umjetnik, Rob Roth (Rhianna, David Bowie, Lady Gaga) pridružuje se ovogodišnjem kreativnom timu. Napravio je za ovaj party video trailer i vizuale od svojih izopačenih halucinacija.

STROGA PRAVILA
Na web stranici The Black partija su opisane općenite informacije kao i stroga pravila kojih se posjetitelji moraju držati. Ističe se zabrana upotreba mobitela, kamera i dolazak novinara pod parolom "What happens at The Black Party stays at The Black Party", a sve kako bi se osigurala privatnost i sloboda izražavanja gostiju.

Dress: Heavy

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2