Skip to main content
  • 15.08.2008.

Dave Clarke mixa za NRK Music

Dave Clarke poznat i kao "The Baron of Techno Music" kompilirao je i mixao treće izdanje popularne kompilacije "Back in The Box" koju potpisuje NRK Music . To je nastavak serijala kojem su prethodili Joey Negro i Little Louie Vega, a ova CD selekcija nudi slušatelju presjek elektroničke glazbe od početaka house glazbe i acida pa sve do danas.

Piše: 

Dave Clarke nas tako vraća u kasne 80-te godine prošloga stoljeća kad su se koristili teški 909 bubnjevi, slabi vokali i zvuk Rolandove mašine 303 odnosno acid zvuk, te neveseli sintesajzeri. I dok današnjih dana slavimo 20 godina house Clarkeov CD zadire daleko u prošlost pa na tracklisti nalazimo imena kao što su Farley Jackmaster Funk, Fast Eddie Smith, Mr. Lee, Master C&J, Foremost Poets, Julian Jonah, Blake Baxter. To je zbirka i prezentacija mnogo različitih potpravaca za glazbu koja je sada svjetski renomirana.

Ekskluzivno na Klubskoj sceni poslušajte intervju Dave Clarke od prije 10 dana, napravljen neposredno pred održavanje Refresh Festivala u Crnoj Gori. Klik ovdje!

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop