Skip to main content
  • 21.04.2020.

David Guetta svirao građanima Miamia u karanteni. Policija morala reagirati!

David Guetta je u nedjelju održao dvosatni humanitarni nastup na krovu jedne zgrade u Miamiu

Piše: 


Ta zgrada znatno je niža od ostalih u bloku tako da su njegov nastup sa svojih balkona mogli popratiti mnogi građani uokolo. Glazba koja je dopirala do njihovih stanova vrlo brzo je stvorila veliki interes pa su se na tim balkonima počele stvarati grupe znatiželjnih u potrazi za malo zabave.

Foto: John Parra—Getty Images for The Media Nanny

Policija je morala reagirati upozorivši građane da se drže mjera socijalne distance, ali kako navode mediji nitko nije uhićen. Na Floridi su na snazi zabrane okupljanja veće od 10 ljudi.

Tijekom livestreama koji se mogao pratiti na društvenim mrežama prikupljeno je oko 700 tisuća dolara donacija. Guetta je sav iznos poklonio Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, kao i drugim fondacijama poput Feeding South Florida, Feeding America i La Fondation des Hôpitaux de Paris – Hôpitaux de France. Stream je pratilo 9 miljuna ljudi preko Facebooka i 2 miljuna preko YTa.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2