Skip to main content
  • alt
  • 10.07.2015.

David Moleon i znalački techno na ECO festivalu

Iz zemlje gitara i ljubavnika, žena s cvjećem u kosi i najboljih sapunica svijeta stiže nam i David Moleon, producent i Dj sa 17 godina iskustva za pultom.

 
Odrastao u Grenadi, jedne godine se uputio i u Grčku kako bi se posvetio DJ-ingu i organizaciji evenata. Upravo ovdje su se povezale mnoge niti koje su kasnije rezultirale ulaganjem sati i dana u mixanje, tehnologiju glazbe, web dizajn i tehnologiju zvuka.

alt

 
Davida ćete nerijetko vidjeti uz bok svjetskih najvećih koji hvale njegov urođeni talent i kreativnost i specifičan pristup produkciji pa su iz ovih prstiju procurile trake koje se redovno zaglave u setovima ekipe kao što su Ben Sims, Pepo, Cristian Varela, Robert Natus, Eric Sneo, DJ Murphy…
 
Iza pulta u studijo je prvi puta krenuo 2006. i prvi uradak iz vlastite produkcije izašao je na labelu Dipro. Godinu nakon stvara i vlastiti label Moop Up. Moleona ćete teško uhvatiti da besposleno pumpa rukom. Vrti setove s tri mixete i održava live showove koji se temelje na ekspertizi, poznavanju tehnologije i iskrenoj ljubavi prema svemu onom auditornom. 
 
Momak s juga Španjolske za sada ima preko pedeset traka koje cirkuliraju zvučnim svemirom, zapleo se u niti labela poput Patterns, Submission, Cobra, Soul Access, MoopUp, Adult… i ne vidimo nikakve znakove usporavanja.
{youtube}tl5H3J3dREA{/youtube}
 
No Moleon će iz Španjolske ovoga srpnja skoknuti i do naših susjeda. Od 24. – 26. srpnja tik preko granice priprema se golema feštu u Opatjem Selu u Novoj Gorici, ECO festival. Već 7. godinu za redom sipaju najbolji tehno kroz golema ozvučenja ekstatičnim masama rasplesanih. Za detalje i sav info koji bi ti još mogao zatrebati skokni slobodno na službene stranice. Vidimo se na ECO-u dragi naši!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2