Skip to main content
  • 15.03.2011.

David Morales otvara ljeto u Venerandi na Hvaru 8.7.

Ljetni klub i multimedijalni centar Veneranda u gradu Hvaru ovoga ljeta priprema niz atraktivnih gostovanja elektronskog zvuka.

Piše: 

Naslovna foto

Veneranda, Hvar


Tamo gdje se nekada molio, kasnije se ratovalo. Tamo gdje se nekad ratovalo danas se zabavlja. Ovaj crkveni objekt sagrađen je daleke 1561.g. za mornare i vojnike u službi mletačke republike. Od 1992.g. prostor je prenamjenjen za kulturno glazbena zbivanja.

Sezonu partya otvara David Morales 8. srpnja (petak). Program će se odvijati jednom tjedno po pitanju jačih DJ gostovanja, inače svakog dana možete očekivati raznovrstan repertoar. 16. srpnja u goste dolazi Viktoria Metzker, 23. je Arno Cost, a srpanj završava nastupom The Shapeshiftersa 30. u mjesecu.

Tom Novy nastupa 4. kolovoza, 13. istog mjeseca su Freemasonsi, 19.08. Gramophonedzie a ljeto završavaju dvojac Milk & Sugar 27. kolovoza. Mjesto koje smo tisuću puta posjetili nikada nije imalo snažniji line-up. Hvarska publika je to definitivno zaslužila na godina čekanja.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk