Skip to main content
  • alt
  • 11.07.2015.

Deadmau5 poludio na Pachu Ibizu zbog konja

Iako u aliasu nosi ime jednog od plašljivijih pripadnika životinjskog carstva čini se da je Deadmau5 sve samo ne tih i samozatajan tip koji zadržava svoja mišljenja za sebe.

 
Pa i prikladno zapravo, kako je ovaj miš u nomenhlaturi već tako i tako lišen života. Dobro nam je poznato da se klubovi dijem svijeta neprestano natječu u ekstravagantnim kreativnim egzibicijama kako bi zadržali patronažu onih koji ih već vole i privukli novu ekipu. Od neobičnih produkcija preko CO2 topova, zrcala, magle, lightshowova sve do rekvizita… No što kada je rekvizit nešto živo?

alt

 
U ovom slučaju radi se o konju koji je doveden u glasni klub pun razularene ekipe, svjetala, trešteće glazbe. Ždrebac je ufuran u klub za show Davida Guette na F*** Me I’m Famous Opening Party. Iako smo od Deadmau5a već navikli na komentare u vezi svega i svačega što se događa na sceni čni nam se da bi ovoga puta mogao biti u pravu. 
 
Video samog događa i Deadmau5ove komentare checkiraj niže.
{youtube}5webvWWMaXI{/youtube}
 
alt

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop