Skip to main content
  • deadmau5
  • 11.03.2012.

Deadmau5 poziva zainteresirane u svoj studio

Za vrijeme Miami Musik Weeka Deadmau5 namjerava producirati nove stvari uz pomoć pet neafirmiranih DJ/producenata koji se prijave i budu odabrani.

Piše: 

Naslovna foto

Deadmau5

Deadmau5 poželio je tijekom Miami Music Conferenca izaći iz okvira uobičajenih formi pa je za 23. ožujak najavio Mau5hax, 8-satnu produkciju u studiju u Miamiu tijekom koje će se producirati novi singlovi i u kojoj će uz mau5trap glazbenike priliku dobiti i DJ/producenti koji se prijave na natječaj i budu odabrani.

Na svojoj Facebook stranici Deadmau5 je između ostalog objasnio: „…uzimam pauzu od nastupa i ulazim u studio s vama. Kretat ću se unutar Mau5haxa i provjeravati što radite, puštati glazbu s vama i nadam se da možemo naučiti dosta toga jedni od drugih. To je puno značajnije za mene nego da mi plate glupi novac kako bi se popeo na stage i puštao glazbu sat vremena.

Stoga ako ste DJ/producent koji ima ambiciju i talent, uvjete i detalje natječaja kao i najave možete provjeriti ovdje, a nakon što mau5trap i Beatport odaberu pet najzanimljivijih sudionika njihova životna prilika će se ostvariti, jer će stvaranje glazbe u realnom vremenu biti prenošeno iz studija u Miamiu live streamingom.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2