Skip to main content
  • deadmau5
  • 1.10.2012.

Deadmau5 želi album poput Pink Floydovog

Naslov za „Album titles goes here“ proizašao je iz dobre šale koje je otišla u u krivom smjeru, a dok još uvijek stižu recenzije Deadmau5 već priča o sljedećem albumu.

Naslovna foto

Deadmau5

Deadmau5 svoj album „Album titles goes here“ nije uopće želio imenovati, no dogodila se tiskarska pogreška po kojoj svi sad drže da je album s namjerom tako i nazvan. Sljedeći bi album opet kaže htio napraviti u miru, komadić po komadić, bez nastupa, isključivo posvećen svakoj pjesmi posebno. Ovaj je preslika godinu i pol dana neprestanog touriranja i nekima se sviđa, a nekima i ne, kako je to inače u glazbi ne treba raspravljati o ukusima, no čim se Joel opravdava znači da je mogao i bolje.

A da i želi bolje govori činjenica da svoj sljedeći album namjerava napraviti kako su to to napravili Pink Floyd sa svojim albumom „Wall“, složiti veliki paket koji sadrži smislenu priču. Imajući na umu da će se spominjanje Pink Floyda ujedno pretvoriti u naslov, Deadmau5 je zamolio novinare da ga se uopće ni ne pokušava usporediti s njima; „znate na što mislim pa ne izvlačite iz kontekta“.

{youtube}hKqprJwWH4M{/youtube}

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2